powered by Typeform

Voor als onze events geldt dat wij met gastenlijsten werken. Doordat wij zelf onze gasten selecteren kunnen wij zorgdragen voor de maximale kwaliteit. Wij houden bijvoorbeeld rekening met een goede man-vrouw verhouding per event en kiezen alleen de echte party people om met ons te feesten.

Er zijn slechts 2 manieren om aan kaarten te komen.

Ben je zonder reisorganisatie en heb je de trip helemaal zelf geregeld? Vul snel het Event Service Formulier in. Wij zorgen ervoor dat er op de dag van aankomst een party dealer bij jou langskomt en je van alle informatie voorziet.

Ben je met een reisorganisatie? Je wordt aangesproken als je op bestemming bent door een van onze vele promotors. Voor ieder event geldt dat wij rekening houden met een behapbare capaciteit, om de kwaliteit van onze feesten te waarborgen. Zorg ervoor dat je eenmaal op bestemming aangekomen zo snel mogelijk in contact raakt met een party dealer. Dit om latere teleurstelling te voorkomen. Dit is geen verkooppraatje, onze events zijn in het hoogseizoen altijd uitverkocht! Houdt ook rekening met je vakantiebudget en dat je niet al je geld al uitgeeft tijdens de welkomst meeting van je reisorganisatie.