stage buitenland

STAGE LOPEN BINNEN SUMMER ROCKZ

 

Iedere zomer bieden wij 2 stage plaatsen aan vanuit de locaties Lloret de Mar en Blanes. Wij verwachten van de stagiair affiniteit met de evenementenbranche. Bij ons krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in de organisatie van grote evenementen in de toeristen sector. Een blik achter de schermen en een tijd die je nooit meer zult vergeten.

 

Het betreft in beide gevallen een meewerkstage. De stagiair loopt mee in de dagelijkse werkzaamheden, krijgt een eigen takenpakket toebedeeld en daarnaast de vrijheid om te werken aan een schoolopdracht.

 

Afhankelijk van de studierichting, zijn dit mogelijke taken:

 Social media is helemaal jouw ding. Je wilt ons bedrijf naar de next level brengen als het gaat om content produceren, volgers genereren en het bedrijf te branden. Met jouw hulp behalen we extra omzet in het seizoen!

 Jij doet niets liever dan regelen. Jij zorgt ervoor dat het ticket point altijd klaar staat, dat de kassa klopt en tijdens de feesten help je mee achter de schermen, zorg je dat alles straks volgens planning loopt en voel je je volledig onderdeel van het team.

 Jij denkt alleen maar in sales en marketing kansen. Je neemt waar, denkt pro actief mee en komt met verbeter voorstellen die je voordraagt aan het management.

Naast het vastleggen van een eigen takenpakket loop je mee tijdens de dagelijkse werkzaamheden, waarbij geen dag hetzelfde is.

De stageperiode bedraagt 3 maanden in de periode juni – juli – augustus (bespreekbaar alleen juli – augustus). Summer Rockz bestaat in de bestemming Lloret de Mar uit 4 nationaliteiten (Frans, Duits, Italiaans, Nederlands), waarbij jij onder het Nederlands management team valt. Dagelijks heb je te maken met het Nederlandse verkoopteam, ook tijdens de feesten.

Vergoeding bedraagt €100,- per week. Accommodatie en vliegtickets worden geregeld.

Onze voorkeur gaat uit naar een student in de studierichting commerciële economie, communicatie, toerisme of social media en design.

Solliciteren doe je door je motivatiebrief te schrijven naar arjan@summerrockz.com . Voeg je cv toe en 3 recente foto’s.

Of klik hieronder op de button solliciteer en vul ons formulier in.

kaartverkoop lloret
werken lloret
summer rockz team