pool party lloret
sanddance lloret

Pool Party Lloret: De eerste gedachte die vaak bij je opkomt als je denkt aan een feest vakantie in Spanje is toch wel lekker in je zwem outfit losgaan in het water met een drankje in de hand. Deze ultieme vakantie vibe komt helemaal uit als je via Summer Rockz jouw tickets reserveert voor de Poolparty bij Sanddance. Regelmatig treden hier grote artiesten op die de setting helemaal afmaken. Bij aankomst kun je eerst nog even heerlijk chillen op de bedden om bij te komen van de nacht ervoor, terwijl je om je heen kijkt naar al die mooie mensen! Voor de sportieve mensen zijn er (voet) volleybalvelden om je even lekker in het zweet te werken, voordat je de verkoeling van het zwembad opzoekt.

Als de alcohol begint te werken verplaatst iedereen zich langzaam richting de pool locatie en beginnen de dj’s harder te draaien. Verwacht schuimkanonnen, confetti en opblaasbare attributen. Bij Sanddance heb je het allemaal!

Wedden dat jij nog uren terugdenkt aan deze fijne middag, als je straks weer in het koude kikkerlandje terug bent in je studentenkamer in hartje winter!