vacatures lloret

OVERIGE VACATURES

 

Binnen Summer Rockz gebeurt er veel achter de schermen van onze feesten. Iedere zomer hebben wij een aantal feest beesten in dienst die zich volledig bezig houden met facilitaire en ondersteunende werkzaamheden tijdens onze feesten. Je draagt er zorg voor dat de organisatie als een geoliede machine functioneert. Je ondersteunt het verkoop team waar nodig en houdt toeristen tevreden. Als het nodig is draai je een bardienst, tijdens een Pool Party kun je gevraagd worden als fotograaf en bij de Millennium Party rijdt jij de artiesten naar de discotheek vanaf Lloret de Mar. Je assisteert bij het ticket point, legt de toeristen uit waar ze moeten zijn en schakelt met collega’s om ze wegwijs te maken. Elke dag is anders, maar altijd een uitdaging!

Wil jij graag zien hoe het er bij een groot evenementenbureau achter de schermen aan toegaat? Solliciteer dan snel voor de functie van allround medewerker. Standplaats Lloret de Mar.

Voor deze functie zoeken wij mensen die van een feestje houden en tegelijkertijd hun verantwoordelijkheid nemen wanneer nodig. Je hebt een flexibele instelling. Je bent minimaal 7 weken aaneengesloten beschikbaar in de maanden juli – augustus.

Wij vergoeden jouw vliegticket en daarnaast regelen wij accommodatie in het centrum van Lloret de Mar. Je krijgt een vast uurloon en werkt ongeveer 40 uur per week.

Spreekt dit jou aan? Stuur dan snel je motivatiebrief inclusief cv naar arjan@summerrockz.com of klik hieronder op solliciteer en vul het formulier in.

kaartverkoop lloret
stage lloret
summer rockz team