millennium lloret
millennium lloret

De Millennium Party: Iedereen die zijn vakantie naar Lloret heeft geboekt hoort er al van. Sommigen van een broer, zus of ander familielid die al eens naar Lloret is geweest. Anderen van reviews op internet of videos op Youtube. Bij reisorganisaties en grote clubs in Lloret kun je vaak al een party pakket of kaartjes aanschaffen voordat je vanuit Nederland in de bus of het vliegtuig stapt. Iedereen die een tweede keer naar Lloret op vakantie gaat weet 1 ding zeker: zodra je de bus uitstapt op Spaanse bodem moeten de Millennium tickets snel geregeld worden voordat het uitverkocht is.

Wat is het toch dat de Millennium Party zo ontzettend speciaal maakt?

Vanaf het moment dat je een plek op de gastenlijst hebt geregeld bij een van de promotors die rondlopen door de badplaatsen Lloret de Mar, Blanes, Malgrat en Callela begint eigenlijk al de voorpret. Of eigenlijk is die er al tijdens de zoektocht naar die promotor. Op sommige plekken kom je ze veel tegen omdat daar ook altijd veel Nederlanders zijn. Op andere plekken is het echt goed zoeken!

De promotors zelf zijn de doorbitches. Zij bepalen wie er wel en niet worden toegelaten tot het feest. Uitgerust met een gastenlijst zorgen zij tijdens de Millennium Party voor een goede man- vrouwverhouding, dragen zij er zorg voor dat we geen aso’s uitnodigen en selecteren zij de echte partypeople! Ben je door de keuring heen? Zorg dan dat je niet langer nadenkt en schrijf je in! Nu gaat de voorpret echt beginnen.

De avond zelf haal je nog de kaarten op bij een van onze pick-up points. Daar zie je alle party people die je ook tijdens onze events gaat tegenkomen. Het maakt geen klap uit of je nou met Gogo, Beachmasters, Gofun bent of dat je je eigen vakantie hebt geboekt. Hier kom je elkaar allemaal tegen!

De tickets voor het grootste event aan de Costa Brava zijn nu binnen. Trots kun jij laten zien aan je buren in het hotel. De kans is groot dat zij de tickets ook al hebben, of ze later in de week alsnog bemachtigen. Vertel ze wel dat ze niet te lang moeten wachten, er blijven namelijk altijd mensen teleurgesteld achter in de badplaatsen!

De dag zelf ben je al vroeg bezig met je klaar maken. Tijdens het vetste feest van de week moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat je er op je best uitziet. Snel nog even een hap scoren en dan met je vriendengroep richting de buspoint lopen. Daar kom je alle party people van de verschillende reisorganisaties, die allemaal dezelfde route lopen ls jij. Wow, zijn er echt zoveel Nederlanders hier op vakantie, vraag je je af wanneer je kijkt naar de grote menigte die allemaal aan het wachten zijn op hetzelfde: de mooiste avond van de vakantie beleven!