lloret selected
lloret selected

Lloret Selected Party: Lloret Selected wordt gehouden in disco Alcatraz, voorheen de oudste gevangenis van Lloret, omgebouwd tot allernieuwste club! Deze avond kom je alleen binnen als je een plek hebt bemachtigd op de gastenlijst, het is namelijk members only. Dit is de avond dat jij je beste outfit uit je vakantiekoffer mag toveren, je wordt namelijk bij de ingang voor de photowall gefotografeerd met je vriendengroep.

Bij binnenkomst word je ontvangen door een aantal mooie heren en dames van het Summer Rockz team die je welkom heten en je inchecken op de gastenlijst. Heb je al nagedacht wat je status is vanavond? Je krijgt namelijk een bandje naar keuze: Groen (helemaal vrijgezel), Geel (Hard to get) of Rood (Bezet). Vandaar dat we ook zelf onze party people selecteren en zorgen dat alleen de echte party people aanwezig zijn deze avond, rekening houdend met een goede man vrouw verhouding.

Bij binnenkomst kies jij je eigen flessen sterke drank uit. Zeker dat jij voor de hele avond genoeg hebt! Nederlandse dj’s zorgen ervoor dat jij uit je plaat gaat op de nieuwste hitjes van deze tijd. Wil je deze avond helemaal gek en een vip plek bemachtigen? Dat kan! Er zijn 4 vip gedeeltes waar jij exclusief met je vrienden kan zitten. Je krijgt extra flessen champagne en de ober verzorgt de hele avond jullie drank. Deze avond zul jij herinneren als één van de betere avonden in Lloret!

Halverwege de avond zijn er sexy heren en dames die de Coyote show zullen uitvoeren. Al dansend op de bar gieten zij de drank rechtstreeks in je keel.