UITGAAN IN LLORET DE MAR MET SUMMER ROCKZ

 

Kiezen voor de bestemming Lloret de Mar. Dan wil jij hier geen verhalen horen over de cultuur en de weersvoorspelling, die voor 99% zeker goed is. Jij gaat met je vriendengroep een heerlijke vakantieweek tegemoet. Eentje waarvan je vanaf het moment van de boekingsbevestiging al maanden naar uitkijkt. Een week zonder stress, geen toezicht van ouders en de vrijheid om te doen en laten wat je wilt. Jij bent klaar om te feesten en het maximale eruit te halen!

Bij Summer Rockz begrijpen we dit gevoel als geen ander. Stuk voor stuk zijn wij werknemers die jarenlang gefeest hebben, elke uithoek van de wereld hebben gezien en nu aan de andere kant van de bar staan. Wij willen jou dat heerlijke vrijheidsgevoel ook laten ervaren en maximaal laten genieten van alles wat Lloret de Mar te bieden heeft. Van relax cruises tot de grootste events aan de Costa Brava en van Pool parties tot Hardstyle avonden. Bij ons kan het allemaal.

Lloret de Mar verandert iedere zomer in de grootste party stad van Europa. Summer Rockz is in dat feestgedruis het grootste evenementenbureau met tientallen events per week.

 

Vul ons ONLINE FORMULIER IN en ontvang de gratis partygids met een schema voor jouw week!

summer rock lloret