feesten blanes

UITGAAN IN BLANES MET SUMMER ROCKZ

 

Blanes is de perfecte jongeren vakantie bestemming aan de Costa Brava. Veel jongeren kiezen dit als eerste vakantie zonder ouders. Alle appartementen liggen heel centraal en het strand is vanuit iedere accommodatie binnen 5 minuten te bereiken. Overdag ontbijt je in een gezellig Nederlands eetcafe, ga je naar het strand en leg je de eerste contacten met andere Nederlandse party people, zodat jullie met zijn allen op stap kunnen.

De ligging van Blanes is ideaal. Zelf kent dit toeristische dorp een aantal wereldbekende discotheken, zoals de Arena. Alle populaire artiesten van de afgelopen jaren zijn hier geweest: Boef, Diaz en Bruno, Famke Louise, Supergaande, Ronnie Flex en Bizzey. Wedden dat jij hier minstens de helft van je vakantie te vinden bent. Summer Rockz is trotse partner van disco Arena.

Lloret de Mar, party walhalla numero uno, ligt letterlijk om de hoek. Op nog geen 10 minuten rijden vind je alle grote discotheken, uitstapjes en het massale toerisme dat komt om te feesten. In Blanes kun je overdag lekker chillen, heb je dat dorpse gevoel van makkelijk connecties maken en de ons-kent-ons mentaliteit. Combineer dat met het uitgaansgeweld van Lloret de Mar en jij komt aan een weekje Spaanse zon letterlijk veel te kort.

Summer Rockz is al jarenlang het grootste evenementenbureau van Blanes en regelt voor jou excursies, nightlife en pool parties. Zie hieronder het enorme aanbod en begin alvast met de voorpret. Boek nu jouw jongeren vakantie met Summer Rockz en wees zeker dat jij niets mist! Uitgaan in Blanes is een aanrader!

blanes summer rockz